Laulusensaatio Paul Potts suoraan listaykköseksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat televisionkatsojat ja Idols -tyylisen Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarit keväällä kyyneliin saanut uusi supertähti Paul Potts on julkaissut odotetun esikoisalbuminsa.

Kännykkämyyjästä viihdetaivaalle nousseesta tähdestä veikataan nyt tämän viikon albumilistan ykköstä Britanniassa. Maanantaina julkaistua One Chance -albumia on myyty parissa päivässä enemmän kuin kaikkia muita Top10 -levyjä yhteensä.

Paul Potts voitti viime kuussa suvereenisti Britain’s Got Talent -kilpailun ja sai palkinnoksi muiden muassa miljoonan punnan arvoisen levytyssopimuksen.

South Walesissa syntynyt 36-vuotias tähti lauloi finaalissa oopperaa tulkitsemalla kappaleen Nessun Dorma. Ennen kilpailua hän käytti noin 30.000 euroa harjoittaakseen oopperalauluaan kursseilla Italiassa. Vakavassa moottoripyöräonnettomuudessa vuonna 2003 ollut Paul on kärsinyt rahavaikeuksista, mutta voiton myötä huolet ovat nyt ohi. Hän sai palkinnokseen lähes 150.000 euroa ja edellä mainitun levytyssopimuksen.

Potts tapasi vaimonsa Julien internetissä, ja pariskunta meni naimisiin neljä vuotta sitten. Molemmat työskentelivät aiemmin Tescossa, eli “Britannian Siwassa”. Nyt koko Britannia puhuu uudesta supertähdestään. Ohjelman juontaja Ant McPartlin totesikin lähetyksessä, että koko Britannia on hullaantunut Pottsista. Finaalissa annettiin yhteensä kaksi miljoonaa ääntä, mikä on tähänastinen kilpailun ennätys.

Katso Paul Pottsin uskomaton kilpailuesitys tästä tai artikkelin alta.