Rihannalla oli kiistaa levy-yhtiön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian singlelistan ykköspaikalta kymmenen viikon jälkeen tällä viikolla pudonnut Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Fenty, joutui uransa alkuvaiheessa kiistelemään levy-yhtiönsä kanssa

Rihannan Umbrella -hitti on listamenestyksellä mitattuna vuosituhannen menestynein kappale. Tähti on päässyt tähän tilanteeseen ottamalla ohjat omiin käsiinsä. Levy-yhtiöllä oli nimittäin hieman erilainen näkemys tulevan tähden imagosta.

– Levy-yhtiö ei niinkään kertonut mitä minun olisi pitänyt tehdä, vaan mitä en olisi saanut tehdä. En saanut esimerkiksi käyttää punaista huulipunaa, enkä pitää hiuksiani poninhännällä. Sieltä tuli kaikenlaisia tyhmiä juttuja, Rihanna kertoi Vibe -lehden haastattelussa.

– Se ei ollut luonnollista, joten kapinoin määräyksiä vastaan. Halusin olla oma itseni, joten nyt Robyn ja Rihanna ovat hyvin samanlaisia.

Rihanna on julkaissut useita hittisinglejä, mutta varsinainen jättipotti oli keväällä julkaistu Umbrella, joka oli brittilistan ykkösenä pisimpään sitten vuoden 1994, jolloin Wet Wet Wet -yhtyeen Love Is All Around vietti listan kärjessä peräti 15 viikkoa.