Stara laajeni televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin viihdealan verkkojulkaisu Stara.fi on tällä viikolla laajentanut toimintaansa myös televisioon. Julkaisun tuottamia videopodcastejä nähdään tästä viikosta alkaen Pirkanmaan alueella näkyvässä Kaupunkitelevisiossa.

Kanava tavoittaa analogisesti ja digitaalisesti yli 220.000 pirkanmaalaista katsojaa. Stara -nimisessä ohjelmassa tavataan kotimaisia yhtyeitä Tammerfest -tapahtuman tiimellyksessä. Haastattelussa ovat muiden muassa Sunrise Avenue, Negative, Indica, Miss Suomi Noora Hautakangas, Idols-Sami ja The 69 Eyes -yhtyeen Jyrki 69.

Ohjelman haastattelut voi nähdä myös internetissä Staran videopodcasteina, jotka voi ladata helposti tietokoneen lisäksi esimerkiksi matkapuhelimeen tai iTunes -ohjelmaan ja siitä iPod-soittimeen. Mikäli sinulla on tietokoneellasi iTunes, klikkaa tästä!