Dramaattisesta preeriakoirasta nettihitti, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilaisesta lastenohjelmasta kopioitu viiden sekunnin otos on alkanut elää omaa elämäänsä internetin videopalveluissa. Dramatic Chipmunk -niminen video on saanut verkossa jo miljoonia katselukertoja.

Suosion myötä videosta on tehty lukuisia uusia versioita esimerkiksi James Bondin, Kill Bill -elokuvan ja CSI -televisiosarjan hengessä. Katso video tästä tai artikkelin alta. Videon englanninkielinen nimi viittaa maaoravaan, mutta todellisuudessa hauska otus on preeriakoira.

Toinen viime päivinä suureen suosioon nousseista hittivideoista on vankilassa kuvattu tanssivideo, jossa sadat vangit esittävät Michael Jacksonin Thriller -hitin korepgrafiat varsin näyttävästi. Myös vankilavideo on saanut jo yli kolme miljoonaa katselukertaa. Video löytyy tästä!