Näyttelijä Michael Caine julkaisee levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti ja näyttelijäveteraani Michael Caine on löytänyt itselleen uuden uran. Lukuisista menestysrooleistaan tunnettu Caine on nimittäin perustanut yhden miehen yhtyeen ja julkaisee pian levyllisen chill out -musiikkia.

74-vuotias tähti sai kipinän musiikkiuralleen päivällisellä Elton Johnin kanssa. Elton ja Michael olivat Cainen asunnolla Nizzassa, Etelä-Ranskassa, syömässä ja kuuntelemassa musiikkia, kun näyttelijä päätti laajentaa repertuaariaan musiikkiin.

Näin syntyi projekti, jonka ensimmäinen albumi Cained julkaistaan pian. Levy sisältää kevyttä chill out -musiikkia, HuffingtonPost kertoi eilen.

Kaksi kertaa Oscarilla palkittu Michael Caine nähtiin edellisen kerran valkokankaalla viime vuonna The Prestige -elokuvassa, jota hän tähditti yhdessä Scarlett Johanssonin, David Bowien ja Hugh Jackmanin kanssa. Hänet muistetaan hyvin myös Austin Powers -elokuvista, joissa hän näytteli salaisen agentin isää.