Pako -sarjan tähti murtui oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta Pako -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Lane Garrison ajoi joulukuussa kuoliaaksi 17-vuotiaan teinipojan. Näyttelijän todettiin olleen juovuksissa, joten hänelle napsahti syyte myös taposta.

Garrison tunnusti syyllistyneensä tappoon, ja eilen hän oli oikeudessa vastaamassa syytöksiin. Kovista televisiosarjassa näyttelevä tähti murtui Los Angelesissa järjestetyssä oikeuden istunnossa täysin, ja hän sopersi itku kurkussa anteeksipyyntöä kuolleen pojan vanhemmille.

– Tulen tekemään kaikkeni, jotta poikanne nimi muistetaan. Tämä on minulle kova paikka ja se oli varmasti myös teille. Olen todella pahoillani siitä, että joku menetti läheisensä, sillä rakastan ihmisiä. Se on minulle tärkeintä. Olen yrittänyt ottaa teihin yhteyttä joka päivä, hän vaikersi uutistoimisto AP:n mukaan.

Moinen murtuminen oli hieman yllättävää, joten näyttelijää syytettiinkin amerikkalaislehdissä heti tuoreeltaan näyttelemisestä oikeussalissa. Tähden asianajana vetosi siihen, että näyttelijä on voinut saada juomaansa huomaamattaan huumaavia aineita. Lane Garrison voi saada rattijuopumuksesta ja taposta yhteensä jopa lähes seitsemän vuoden vankeustuomion. Lopullinen tuomio julistetaan 31. lokakuuta.

Lane Garrison on parhaillaan tutkintavankeudessa, ja hänen pidätyskuvansa julkaistiin jo Yhdysvalloissa. Kuva ei ole ”vuotanut nettiin”, vaan viranomaiset ovat antaneet sen julkaistavaksi. Katso kuva tästä!