Avril Lavigne pieksi suunsoittajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne tunnettiin aiemmin nyrpeänä artistina, joka ei juurikaan välittänyt mediajulkisuudesta. Viime aikoina tuo julkinen imago on hieman rakoillut, mutta naimisiin mennyt poppari on yhä aivan muuta kuin hienohelma.

Avril Lavigne kertoi viikonloppuna Irish News Of The World -lehden haastattelussa, että hän osaa esimerkiksi korjata imurin, vaihtaa lampun ja tehdä ruokaa. Myös muilla saroilla hänen otteensa ovat yhä miehiset. Sen sai taannoin kokea hänelle solvauksia huudellut nuorukainen.

– Olin levykaupassa, kun eräs poika alkoi puhua paskaa. En välittänyt hänestä ja lähdin ulos. Poika seurasi minua ja aloitti uudelleen, joten otin häntä kurkusta kiinni. Hän jatkoi, joten survaisin häntä polvella jalkoväliin, Avril kertoi.

– Sitten tönäisin poikaa niin, että hän lensi taaksepäin. Hänen pieni punkkarityttöystävänsä tuli paikalle ja he molemmat juoksivat karkuun.

Kovaotteisen Avril Lavignen seuraava single on nimeltään Hot ja se julkaistaan syyskuussa.