Mick Jagger julkaisee soolokokoelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin juuri konsertoineen Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger suunnittelee parhaillaan soolokokoelmalevyn julkaisua. Tarkoituksena on saada samalle levylle tähden parhaat soolokappaleet vuosien varrelta.

The Very Best of Mick Jagger -niminen kokoelma on tarkoitus julkaista 2. lokakuuta. Albumi tulee alustavien tietojen mukaan sisältämään 20 kappaleen verran Jaggerin soolomateriaalia. Tähän mennessä Jagger on julkaissut yhteensä neljä soololevyä. Kappaleista 17 onkin vanhempaa tuotantoa ja kolme uutta kappaletta on tehty nimenomaan tätä albumia varten.

– Elämäni on ollut täynnä ylä ja alamäkiä. Onneksi suurimmaksi osaksi ylämäkiä. Minusta tätä levyä on hieno kuunnella, kun jokainen kappale kertoo jostain tietystä aikakaudesta ja ne herättävät muistot eloon, Jagger kertoi The Sun -lehdelle.