Toto yllätyskeikalla tamperelaisbaarissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Ratinan stadionilla aiemmin tänään esiintynyt legendaarisen Toto -yhtyeen jäseniä on juuri esiintymässä yllätyskeikalla tamperelaisen Old Bricks -ravintolassa. Stara on parhaillaan mukana ravintolassa, jossa tunnelma on suorastaan hysteerisen upea.

Päivän Aamulehdessä tilaisuutta mainostettiin ”Toto Tribute Band +Special Guests” -nimellä, mutta normaalin tribuuttiyhtyeen lisäksi lavalle kapusi yllättäen myös kitaravirtuoosi-laulaja Steve Lukather ja Bobby Kimball suoraan stadionkeikaltaan. Paikalle saapuneet fanit saavatkin nyt nähdä suosikkiyhtyeensä jäseniä yllättäen aivan lähietäisyydeltä.

Juhlatunnelmassa ovat luonnollisesti mukana myös Nylon Beatin Jonna ja Erin, jotka lauloivat vain pari tuntia sitten Toto-yhtyeen kanssa maineikkaan Hold The Line -kappaleen. Tytöt kertoivat Staralle olevansa äärimmäisen otettuja moisesta kunniasta.

Toto ja Nylon Beat vetivät perjantaina Oulun pesäpallostadionin lähes täyteen ja tänään Tampereen Ratinan stadionille noin 11.000 katsojaa.