Lost-tähti Staralle: En tavoittele kuuluisuutta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Lost -televisiosarja jatkui Suomessa viime viikolla kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Stara tapasi sarjassa Katen roolia esittävän Evangeline Lillyn Lontoossa.

Sarjan myötä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tähdeksi noussut 28-vuotias Evangeline Lilly kertoi, ettei oikeastaan edes halua olla kuuluisa. Vaikka hänet tunnetaan nyt näyttelijänä, on ammatti hänelle vain väliaikainen ratkaisu, jolla hän alunperin rahoitti opiskeluaan mallintöiden lisäksi.

– Näyttelijänura ei ole koskaan ollut toiveammattini. Ajauduin alalle mallitöideni takia. Tavoitteenani on näytellä ainoastaan niin kauan, kun saan työstä nautintoa. En tavoittele menestystä ja kuuluisuutta. Yritän vain elää mahdollisimman tavallista elämää, Evangeline kertoi Staralle.

Dominic Monaghanin kanssa seurusteleva oleva Lilly ei halua kommentoida yksityiselämäänsä, mutta parin on aiemmin uutisoitu menneen jopa kihloihin. Lue Evangelinen Lillyn koko haastattelu tästä! Samalla reissulla Stara tapasi myös Dominic Monaghanin, jonka haastattelu löytyy puolestaan tästä!