Keira Knightley: Elokuvani oli roskaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin nuoriin supertähtiin lukeutuvat Keira Knightley ei ole innoissaan julkisuudestaan, ja nyt hän onkin ihmetellyt nuorten pyrkimyksiä tulla rikkaaksi ja kuuluisaksi.

– Minua kauhistuttaa, kun nuoret sanovat haluavansa kuuluisaksi. Miksi ihmeessä? Siksi, että pääsisit ravintolaan? Sinne pääsee yhtä helposti varaamalla pöydän, Keira ihmetteli Radio Timesin haastattelussa.

Samassa haastattelussa Keira ihmetteli myös hänen vartalonsa aikaansaamaa suurta mielenkiintoa.

– Okei, minä olen lehden kannessa, mutta joku toinen on tehnyt hiukset, meikin ja korjaillut kuvaa hel**tisti tietokoneella. Minä en silloin ole kuvassa, vaan se on jotain, jonka muut ihmiset ovat luoneet.

Lisäksi Keira kertoi yhtyvänsä hänen Bend It Like Beckham -elokuvansa saamaan murskakritiikkiin, jossa elokuvan todettiin olevan täyttä roskaa. Knightley totesi olevansa kritiikin kanssa ”kaikilla tasoilla samaa mieltä”. Keiran seuraava elokuva Atonement saa ensi-iltansa ensi kuussa.

Stara tapasi Keira Knightleyn pari vuotta sitten Lontoossa. Lue haastattelu tästä!