Mikan juhlimiselle ei näy loppua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Relax (Take It Easy) -hitillään alkuvuodesta tanssittanut poptähti Mika ottaa parhaillaan kaiken irti menestyksestään. Mies on tuttu näky juhlissa ympäri maailmaa, ja tulee olemaan vielä pitkään.

Parhaillaan musiikinteosta taukoa pitävä Mika toipuu parhaillaan korvatulehduksesta, mutta hän ei ole suostunut siitä huolimatta rauhoittamaan juhlimistaan. Tähden taustavoimat pelkäävät myös, että Mika menettää rankan juhlimisen seurauksena hänen omaperäisen lauluäänensä, mutta tähti itse ei ole siitä huolissaan.

– Miksi haluaisin elää kuin nunna? No, monet ihmiset tekevät niin, mutta minä en. Olin tarpeeksi onnekas harjoitellakseni pikkupojasta lähtien ja laulunopettajani paranteli usein laulajien ääntä, joten tiedän muutamia kikkoja, jotka auttavat minua säilyttämään lauluääneni, Mika kertoi Daily Star -lehdelle.

Stara tapasi Mikan viime keväänä Lontoossa. Lue poptähden haastattelu tästä!