Teinimissin takelteluista nettihitti, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on noussut yleiseksi puheenaiheeksi Miss Teen USA -kauneuskilpailusta peräisin oleva video, jossa Miss Teen South Carolina takeltelee pahasti vastauksessaan, jossa hän yrittää selittää miksi viidesosa amerikkalaisista ei löydä kartalta edes omaa maataan.

Kolmanneksi perjantaina nähdyssä kilpailussa sijoittunut 18-vuotias Lauren Caitlin Upton on ehtinyt muutamassa päivässä vierailla useissa televisio-ohjelmissa selittelemässä tapahtunutta. Hänelle annettiin tiistaina mahdollisuus korjata tilanne jopa NBC-kanavan maineikkaassa Today-ohjelmassa.

– Haluaisin todella kovasti saada tilaisuuden vastata uudelleen siihen kysymykseen. Henkilökohtaisesti minä ja ystäväni tiedämme, missä Yhdysvallat sijaitsee kartalla. En tunne ketään, joka ei tietäisi. Jos luvut pitävät paikkansa, tulisi jatkossa panostaa enemmän maantietoon, neitokainen selitteli ohjelmassa.

Alkuperäisessä vastauksessa Lauren mumisee sekavia karttojen puutteesta, Yhdysvalloista, Etelä-Afrikasta ja Irakista. Video on saanut nopeasti miljoonia katsojia ja tuhansia kommentteja ympäri maailmaa, ja jopa CNN on uutisoinut aiheesta.

– Kaikki tuli eteeni hetkessä. Olin innoissani ja tein virheen. Kaikkihan teemme virheitä. Olenhan ihminen. Muistaakseni kuulin vain sanan tai pari alkuperäisestä kysymyksestä.

Katso kyseinen video tästä tai artikkelin alta. Varsinaisen kilpailun voitti Miss Teen Colorado, eli Hilary Carol Cruz.