Keira Knightley sivaltaa vilauttajajulkkiksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Keira Knightley on antanut tiukkaa kritiikkiä Hollywoodin julkkistähdille, jotka käyttävät runsaasti alkoholia ja kännipäissään vilauttelevat intiimejä paikkojaan paparazzeille.

Keira kertoi haastattelussa, että hän haluaa pitää nimensä poissa juorulehtien kansista, koska hänen mielestään näyttelemisessä pitää olla mystiikkaa.

– Mystiikka on näyttelemisessä hienointa. Rakastan näyttelemisen taikuutta. Siinä on se koko pointti. Julkkissekoilut eivät ole sitä, Keira kertoi Empire -lehdelle.

Knightley ilmaisi myös inhoavansa Paris Hiltonin ja Britney Spearsin kaltaisia julkkistähtiä, jotka yrittävät päästä otsikoihin keinoja kaihtamatta.

– He ovat vain tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät todistella olevansa jotain muuta jättämällä alushousut kotiin. Minua ei tulla näkemään kännissä kaatuilemassa ja oksentamassa ihmisten edessä. En väitä, ettenkö tekisi sellaista omissa oloissani, mutta yritän olla tekemättä.

Keiran mukaan Kate Winslet ja Cate Blanchett ovat hänen roolimallejaan, joilta löytyy tyylikkyyttä ja näyttelijänkykyjä.

Uusimmat