Britney Spears paljasteli jälleen, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin sunnuntainen paluukeikka on aiheuttanut paljon keskustelua. Täydellisesti epäonnistuneen keikan takia jotkut amerikkalaiset viihdelehdet ovat jo ehtineet julistaa Spearsin uran päättyneeksi, vaikka tähden seuraava levy julkaistaan pian.

Britney sai kuulla kunniansa esityksen jälkeen myös omilta taustavoimiltaan. Britneyn palatessa backstagelle, tanssikuviot suunnitellut koreografi raivostui esityksen pilaamisesta.

– Tiedätkö, että olen saanut tarpeekseni sinun asenteestasi! Suunnittele itse omat tanssikuviosi, koreografi paasasi poptähdelle TV Guide -julkaisun mukaan.

Poptähden kerrotaan nolostuneen itsekin Gimme More -kappaleen esityksensä jälkeen ja purskahtaneen itkuun. Esityksen aikana lavalla nähtiin taustanauhan päälle suutaan epävarmasti aukonut poptähti, ja esityksen jälkeen Britney kuvattiin nousemassa autostaan, jolloin alushousuton tähti esitteli tahattomasti intiimejä ruumiinosiaan kuvaajille.

Kuvia tapauksesta löytyy esimerkiksi tästä ja tästä.

Uusimmat