Kristiina Brask : Nyt mä meen

Singlet · Stara.fi

Idols-finalistien julkaisuissa on nyt päästy siihen pisteeseen, että myös Kristiina Brask saa julkaistua esikoissinglensä. Hänen soolouransa aloittaa single Nyt mä meen.

Tyylillisesti kappale on tähän ajankuvaa hieman turhan vanhanaikaista teinipoppia, sillä varsinkin soundit ja laulut tuovat mieleen lähinnä Nylon Beatin alkuvaiheen tuotannon 90-luvun puolivälistä. Erityisesti taustan pianomatto on kuultu jo miljoona kertaa ja biittikin on niin sanottua hyllytavaraa studiolaitteiden preseteistä.

Onneksi kappaleen kertosäkeessä on hieman koukkua, ja se tekeekin kappaleesta ihan mukavan raidan. Mukava ei kuitenkaan riitä hitiksi saakka, vaikka neiti Braskin laulusoundi onkin työstetty sopivalla tavalla käheäksi. Enää Idols-kisan aikainen liiallinen käheys ja ponnettomuus ei häiritse.

Toivottavasti Kristiinan tulevalta esikoisalbumilta löytyy hieman pidemmälle jalostettuja kappaleita.

Pisteet 3/5