Olli ”Cola-Olli” Hokkanen levytti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettihistoriaa taannoin Ennätystehdas -ohjelmansa esiintymisellä tehnyt Olli Hokkanen, eli tutummin Cola-Olli, on levyttänyt dancemusiikkia.

Staran haltuunsa saama eurodance-tyylinen kappale on miehen tuttua sanontaa mukaillen nimeltään Liian hapokasta. Biisi koostuu kuuluisasta televisioesiintymisestä lainatuista lausahduksista. Mukana ovat esimerkiksi ”Kotona se ei näin hapokasta ole”, ”Ei pysty”, ”Nyt kävi näin” ja tietenkin klassikko ”On niin hapokasta”.

Kappale julkaistaan Suomen huonoin laulaja -levyllä, jossa kuullaan maan huonoimpia laulajia viime vuoden Big Brother -voittaja Sarista Idols-kisasta tutuksi tulleeseen Sami Hokkaseen. Stara tapasi jälkimmäisen kesällä Tampereella. Katso haastattelu tästä!

Muistin virkistämiseksi voit katsoa Cola-Ollin Ennätystehdas-esiintymisen tästä tai artikkelin alta.

Uusimmat