BB-Farbodin levitointi hämmensi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin eilen kuiva ilta, kun Isoveli takavarikoi asukkaiden runsaat alkoholitarjoilut, koska osa juomista jäi kioskilla vahingossa maksamatta.

Ohjelmaa taloon tarjosi kuitenkin Farbod, joka esitteli Kadille levitointia terassilla. Kadi oli esityksestä ihmeissään, ja uskoi näkemäänsä. Muut asukkaat ja erityisesti Niko olivat kuitenkin skeptisiä kanssakilpailijansa leijuntataidoista.

Lopulta Farbod järjestikin uusinnan siten, että tarkoituksena oli nostaa Niko ilmaan. Niko sai kuitenkin huomata olevansa vain muiden naurun kohteena. Illan mittaan Farbod aiheutti kuitenkin lisää hämmennystä esittämällä levitointinta yksityisesti myös Nikolle.

– Fabe nousi!!! Härskiltä se näytti, mutta kyllä se vaan toimii, Niko huusi epäuskoisena terassilla, mutta totesi myöhemmin Saulille, että ei uskonut näkemäänsä.

Muutkin asukkaat olisivat halunneet nähdä leijumisen, mutta tällä kerralla Farbod ei siihen suostunut. Hän lupasi jatkaa esittelyjä huomenna. Varsinkaan Jarkko ei saanut ajatuksiaan irti leijumisesta ja halusi tietää kuinka se onnistuu.

– Pitää vaan ajatella jotain kevyttä, kuten pilveä tai muuta, Farbod selvitti Jarkolle.

– Fabe levitoipa nyt tätä huonetta ympäri, Jarkko yllytti.