Keira Knightley: Seksikohtaukseni oli tarkkaan suunniteltu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywod-tähti Keira Knightley nähdään rohkeissa seksikohtauksissa elokuvassa Atonement. Nyt näyttelijä on paljastanut, että kohtauksissa toteutettiin vain tarkkaan suunniteltua koreografiaa.

Keira ja hänen vastanäyttelijänsä James McAvoy suunnittelivat kyseiset seksikohtaukset tarkkaan etukäteen, jotta kumpikin olisi tuntenut olonsa mahdollisimman mukavaksi kohtauksia kuvatessaan ja toisia kosketellessaan.

– Oikeastaan teimme koreografian kuin se olisi ollut tanssiesitys. Koska suunnittelimme ja sovimme kaikki liikkeemme, emme tunteneet epämukavaksi toisen rintojen koskettelun ja sen sellaisen, Keira kertoi E! Onlinen haastattelussa.

– Olimme sopineet, että sellainen on sallittua, joten olimme mukana vain roolihahmoinamme.