50 Cent käytti kokaiinia Kroatiassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tiistaina konsertoinut hiphop-tähti 50 Cent saapui maahamme suoraan Kroatiasta, jossa hän esiintyi edellisenä iltana. Nyt Fifty on joutunut maassa kokaiinikohun pyörteisiin.

Kohu sai alkunsa, kun turvamiehet ohjaavat paikallisen television toimittajan ennen aikojaan suoraan hiphop-tähden pukuhuoneeseen. Huoneessa oli useita miehiä kyykistelemässä epäilyttävän näköisesti pyöreän pöydän ympärillä, ja yksi miehistä nousi heti ylös ja komensi kuvausryhmän ulos.

Pian tämän jälkeen hämmentynyt 50 Cent saapui käytävään ja kuljetti kuvausryhmää kauemmaksi ovesta. Epävarman ja jännittyneen oloinen 50 Cent antoi samalla lyhyen haastattelun. Koko tilanne tallentui televisiokameralle, ja se löytyy myös YouTubesta artikkelin alta tai tästä.

Stara oli mukana seuraavana päivänä Helsingissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Tilaisuus nähdään kokonaisuudessaan myös Staran videopodcasteina, joiden ensimmäinen osa löytyy tästä.