Kristiina Brask kultakantaan ja kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun finalisti Kristiina Brask on valloittanut monia sydämiä, sillä hänen Silmät sydämeeni -esikoisalbumiaan on myyty kotimaisiin levykauppoihin yli 15.000 kappaletta, eli kultalevyyn oikeuttava määrä.

17-vuotiaan popparin elämä on ollut melkoista matalalentoa viime kevään Idols-kilpailun jälkeen. Kristiina valloitti television katsojat ihastuttavilla tulkinnoillaan ja sijoittui lopulta kilpailun kolmanneksi. Kesällä Kristiina teki levytyssopimuksen HMC-musiikkiyhtiön kanssa ja nyt juhlitaan kultalevyä.

– Tällaisesta olen osannut vain haaveilla. Tämä melkeinpä voittaa jo jääkiekonkin, Kristiina hymyili kultalevy kädessään.

Albumin ensimmäinen single Nyt mä meen kipusi radiolistoille loppusyksystä. Kappale on mukana myös loppuvuodesta ensi-iltansa saavassa Sooloilua -elokuvassa. Toiseksi singleksi on valittu levyn nimikkokappale Silmät sydämeeni, jonka Kristiina kävi äänittämässä Tukholmassa saakka.

Loppuvuosi Kristiinalla kuluu promootion, lukion ja jouluvalmisteluiden merkeissä. Alkuvuodesta 2008 Kristiina aloittaa varsinaisen keikkailun. Lähipäivinä Kristiina kertoo kuulumisiaan myös Staran podcastin merkeissä.