Madonnan uusi hitti ensiesityksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan seuraavaa albumia odotetaan jo kuumeisesti, sillä tuttuun tapaan mukana on ollut erittäin nimekäs tuotantotiimi mukaan lukien Justin Timberlake, Timbaland, Kanye West ja Pharrell Williams.

Toissailtana tulevan albumin ensimmäinen kappale saikin jo maailman virallisen ensiesityksensä, kun Timbaland soitti 4 Minutes To Save The World -työnimellä kulkevan kappaleen dj-keikallaan Philadelphiassa. Hänen ja Madonnan lisäksi kyseisessä kappaleessa kuullaan myös Timberlaken kädenjälkeä, Hollywood.com uutisoi.

4 Minutes To Save The World -kappaleen uskotaan olevan ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta levyltä. Jo aiemmin uuden levyn kaksi raitaa, Candy Shop ja The Beat Goes On, on ilmeisesti vuotanut internetiin.

Parhaillaan musiikkimaailmassa veikkaillaan uuden levyn nimeä. Tähän mennessä Madonna on kiistänyt sen olevan Licorice. Levy on määrä julkaista huhtikuussa. Madonnan edellisestä Confessions On A Dancefloor -albumista on kulunut jo reilut kaksi vuotta.