Britney Spears ajoi takaluukku auki, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on toilaillut ratin takana useita kertoja, ja sama meno jatkuu edelleen. Toissayönä supertähti cruisaili pitkin Hollywoodin katuja tyylikkäästi valkoisella avomersullaan, mutta jotain oli kuitenkin vialla.

Britney Spears yllätti nimittäin paparazzit ajamalla pitkin Sunset Boulevardia takaluukku sepposen selällään siten, että auton takaikkunasta ei nähnyt lainkaan takaa tulevaa liikennettä. Avoimesta takaluukusta näkyi vain vararengas, kun tähti paahtoi kuvaajien ohi.

Spearsin suuntana oli supermarket, jonka parkkipaikalla poppari valitsi tietenkin invalidipaikan. Suuren pehmonallen shoppailun jälkeen paparazzit joutuivat lisäksi suojelemaan Britneyn autoa kameran kanssa heiluneelta tavikselta.

Katso Britneyn näyttävä ajotyyli ja parkkipaikan tapahtumat videona tästä!