24-sarjan tähti nakuilee valkokankaalla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 24-televisiosarjasta tuttu naistähti Elisha Cuthbert nähdään tähänastisen uransa rohkeimmassa roolissa He Was A Quiet Man -nimisessä elokuvassaan. Hän esiintyy nimittäin seksikohtauksessa yläosattomissa.

Cuthbert tähdittää elokuvaa yhdessä Christian Slaterin ja William H. Macyn kanssa. Kyseisessä kohtauksessa Elishan esittämä roolihahmo Vanessa paljastaa rintansa. Video kohtauksesta löytyy tästä!

Hollywoodissa kuitenkin epäillään, että kohtauksessa on käytetty vartalostunttia, koska paljaita intiimialueita ja Elisha Cuthbertin kasvoja ei nähdä samaan aikaan kuvissa. Totuus kohtauksen kuvaamisesta selvinnee aikanaan, kun asiasta kysytään elokuvan tähdiltä.

Frank A Cappellon ohjaama He Was A Quiet Man -elokuva sai ensi-iltansa viime vuonna. Stara tapasi Elisha Cuthbertin pari vuotta sitten Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!