Mika, Take That ja Leona Lewis kahmivat Brit-ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun 20. päivä Brit Awards -tapahtumassa jaettavien pystien ehdokkuudet on julkistettu. Ehdokkuuksien määrällä mitattuna vahvoilla ovat erityisesti Mika, Take That ja Leona Lewis. Jokainen heistä kahmi peräti ehdokkuudet peräti neljässä sarjassa.

Vahvoilla ovat myös Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Kate Nash ja Mark Ronson, joka ovat kukin ehdolla kolmessa kategoriassa. Vuoden brittialbumin arvostetusta palkinnosta kisaavat Leona Lewis, Mika, Take That, Artic Monkeys ja Mark Ronson. Lewis kisaa myös parhaan tulokkaan, parhaan brittisinglen ja parhaan läpimurtoartistin pysteistä.

Mukaan palkintotaistoon palasi nyt myös Girls Aloud, joka oli edellisen kerran ehdolla kolme vuotta sitten. Kansainvälisessä sarjassa ehdolla Brit-palkintojen saajiksi ovat muiden muassa Kylie Minogue, Foo Fighters, Arcade Fire ja Kings of Leon. Gaalaillan esiintyjiä ovat ainakin Kylie Minogue ja Rihanna.