Madonna on viihdealan rikkain nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on Forbes-talouslehden tekemän listan mukaan viihdemaailman rikkain nainen. Parhaillaan 12 miljoonan dollarin kuntosalia kotiinsa rakennuttava tähti tienasi vuodessa huimat 72 miljoonaa dollaria.

49-vuotiaan popparin Confessions-maailmankiertue tuotti lehden mukaan 260 miljoonaa dollaria. Lisätuloja tuli luonnollisesti hyvin myyneistä levyistä sekä H&M-ketjun julkaisemasta vaatemallistosta.

Toiseksi rikkain viihdenainen oli Barbara Streisand, joka tienasi vuodessa kiertueillaan ja levyillään mukavat 60 miljoonaa dollaria. Las Vegasissa viiden vuoden ajan esiintynyt Celine Dion sijoittui kolmanneksi 45 miljoonan vuosituloillaan.

Shakira oli neljäs 38 miljoonan tuloilla, Beyonce Knowles viides 27 miljoonalla ja Gwen Stefani kuudes 26 miljoonan vuosituloillaan. Britney Spears oli listalla vasta neljästoista ”vaivaisella” kahdeksan miljoonan palkkapussillaan. Uusi menestyslevy on tosin julkaistu vasta tämän jälkeen.