Shakiran rintaliiveistä maksettiin 2000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira huutokauppaa eBay-nettihuutokaupassa ison kasan vaatteitaan, ja myytävien tuotteiden joukossa oli myös hänen erikoisvalmisteiset käsintehdyt rintaliivinsä, jotka muotisuunnittelija Roberto Cavalli on tehnyt varta vasten Shakiralle.

Lisäksi rahaa kerättiin Carolina Herreran iltapuvulla, jota Shakira piti yllään Grammy-gaalassa sekä latinotähden Oral Fixation -kiertueen esiintymisvaatetuksella, jota on nähty niin levyjen kansissa kuin Shakiran musiikkivideoissakin. Myynnissä oli yli 40 tuotetta.

Huutokauppa on tähän mennessä tuottanut jo 50.000 euroa. Rintaliiveistä maksettiin 2.000 euroa. Henkilökohtainen tapaaminen Shakiran kanssa tuli maksamaan eräälle huutajalle noin 10.000 euroa. Hintaan sisältyi myös eturivin paikka latinotähden Toronton konsertissa. Huutokaupan tuotolla autetaan kolumbialaisia köyhiä lapsia.