Paris Hilton ja rocktähti kuhertelivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton ja hänen tuorein poikaystävänsä Benji Madden viettivät romanttisen viikonlopun St. Louisin maisemissa.

Hilton ja Good Charlotte -yhtyeestä tuttu Benji Madden juhlivat vielä viime torstaina railakkaasti Los Angelesissa, mutta jo perjantaina he matkasivat yhdessä Missouriin, jossa Paris esitteli samalla uutta hajuvettään. Lauantai-iltana julkkispari irrotteli vielä paikallisessa Home-yökerhossa.

Silminnäkijöiden mukaan Paris oli silminnähden ihastunut rokkariinsa, eikä saanut silmiään irti tästä koko iltana. Juhlinnan lomassa tuore pari suuteli ja halaili näkyvästi nurkkapöydässä, Access Hollywood kertoi.Paris Hilton ja Benji Madden tapasivat Hiltonin ystävän Nicole Richien kautta, sillä Nicole on kihloissa Benjin rokkariveljen Joel Maddenin kanssa.