Madonnan uusi levy ilmestyy huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna julkaisee odotetun uuden levynsä 29. huhtikuuta. Supertähden yhdestoista studiolevy löytyy kaupoista 29. huhtikuuta. Levyn digitaalinen julkaisu tapahtuu päivää aikaisemmin.

Uusi albumi on saanut nimekseen Hard Candy, ja se sisältää muun muassa kappaleen nimeltä The Candy Store. Albumin nimi kuvaa Madonnan pitkäaikaisen tiedottajan Liz Rosenbergin mukaan tähden musiikin ”kovuutta ja makeutta samassa paketissa”. Albumin ensimmäinen single Four Minutes ilmestyy maaliskuun lopussa.

Albumin ovat tuottaneet Pharrell Williams, Timbaland sekä Nate ”Danja” Hills. Justin Timberlake vierailee vokalistina useammassakin kappaleessa. Madonnan edellinen, Stuart Pricen tuottama Confessions On The Dance Floor -albumi ilmestyi vuonna 2005, ja on myynyt Suomessa platinaa.