StaraVideo 37 – Sean Kingston (osa 2/2)

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa haastattelussa jamaikalainen Sean Kingston, jonka Beautiful Girls -kappale on ollut yksi talven suurimmista hiteistä kautta maailman. Juuri 18 vuotta täyttänyt nuori tähti käväisi pikavisiitillä Suomessa ja Stara kävi tietenkin kyselemässä miehen kuulumiset.

Tämä on toinen kahdesta videopodcast-jaksosta. Tässä jaksossa jutustellaan Sean Kingstonin lanseeraamasta uudesta musiikkityylistä, joka yhdistelee muiden muassa reggaeta ja hiphopia. Lisäksi Kingston kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan ja siitä millaista on kuulla oma kappale Hollywood-elokuvissa ja kiertää yhdessä Gwen Stefanin kanssa. Nuorella miehellä on jo nyt myös bisnessuunnitelmia esimerkiksi oman levy-yhtiön ja vaatemerkin puitteissa.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. HUOM! Mikäli laitteistosi ei vielä tule MP4-muotoa, videopodcast löytyy myös YouTube -sivustolta.