Madonna kiisti väitteet pubin ostamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uutisoitiin, että supertähti Madonna olisi hankkinut miehensä kanssa omistukseensa perheen kodin lähellä sijainneen lontoolaisen pubin. Nyt poppari on kuitenkin kiistänyt People-lehden tiedot perättäminä.

Aiemmin esitettyjen tietojen mukaan Madonna ja hänen ohjaajamiehensä olisivat pulittaneet Mayfairissa sijaitsevasta The Punchbowl -pubista huimat 3,2 miljoonaa euroa. Aikoinaan pubista teki kuuluisan sen gansteriomistaja Freddie Foreman.

Madonna kiisti kuitenkin väitteet kaupasta tiedottajansa Liz Rosenbergin kautta. Hän kertoi Madonnan ja Guy Ritchien olevan edelleen pubin vakioasiakkaita, mutta pariskunta ei ole kuitenkaan ostanut paikkaa itselleen.

Madonnan uusi Hard Candy -albumi julkaistaan 28. huhtikuuta.