Madonnan levynkansi tihkuu seksiä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan uuden Hard Candy -albumin kansikuva on paljastettu. Huhtikuun lopussa julkaistavan levyn kannessa supertähti poseeraa seksikkäässä mustassa alusasussa ja mustissa nahkahansikkaissa.

Madonnan yhdestoista studiolevy löytyy kaupoista 29. huhtikuuta. Levyn digitaalinen julkaisu tapahtuu päivää aikaisemmin. Katso levyn kansikuva tästä!

Uusi albumi sisältää muiden muassa kappaleen nimeltä The Candy Store. Albumin nimi kuvaa Madonnan pitkäaikaisen tiedottajan Liz Rosenbergin mukaan tähden musiikin “kovuutta ja makeutta samassa paketissa”. Albumin ensimmäinen single Four Minutes ilmestyy maaliskuun lopussa.

Albumin ovat tuottaneet Pharrell Williams, Timbaland sekä Nate “Danja” Hills. Justin Timberlake vierailee vokalistina useammassakin kappaleessa. Madonnan edellinen, Stuart Pricen tuottama Confessions On The Dance Floor -albumi ilmestyi vuonna 2005, ja on myynyt Suomessa platinaa.