Madonnaa ensimmäisen kerran tv-tunnarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna julkaisee huhtikuun lopussa seuraavan albuminsa nimeltä Hard Candy. Madonnan yhdestoista studiolevy sisältää muiden muassa Justin Timberlaken, Timbalandin ja Pharrell Williamsin tuotantoa.

Nyt mukana on kuitenkin ensimmäistä kertaa poptähden pitkällä uralla myös televisio-ohjelman tunnuskappale. Supertähti on nimittäin suostunut luovuttamaan levyllä kuultavan Miles Away -kappaleen japanilaisen Change -televisio-ohjelman tunnukseksi, Hollywood Reporter uutisoi.

Ohjelmasarja alkaa Japanissa huhtikuussa. Sarja kertoo nuoresta opettajasta, josta tulee yllättäen Japanin pääministeri. Madonna tapasi pääroolissa nähtävän Takuya Kimuran vieraillessaan nousevan auringon maassa SMAPxSMAP -ohjelman kuvauksissa vuonna 2005.