Craig David haluaa tehdä seuraavan Bond-tunnarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiartisti Craig David on kertonut haluavansa tehdä seuraavan James Bond -elokuvan tunnusmusiikin. Parhaillaan työn alla oleva 22. Bond-elokuva Quantum Of Solace saa ensi-iltansa marraskuun alussa.

Erityisesti r&b-hittiensä kautta supertähdeksi noussut Craig David haluaa seurata urallaan muiden muassa Duran Duranin, Shirley Basseyn, Paul McCartney ja Tom Jonesin jalanjälkiä arvostetun leffatunnarin tekijänä.

– Luulen, että elokuvan teemakappaleen tekeminen olisi erittäin mielenkiintoista. Haluaisin tehdä kappaleen, joka vangitsisi koko elokuvan tunnelman. James Bond -tunnarin tekeminen voisi olla upea kokemus, koska se on jo instituutio. Artistina sitä haluaa olla mukana jossain sellaisessa, Craig David kertoi ITV-kanavan haastattelussa.

Tällä hetkellä myös Amy Winehouse on vahva ehdokas seuraavan Bond-tunnuskappaleen tekijäksi ja esittäjäksi. Hänen viime aikaiset huumesekoilunsa ovat tosin heikentäneet hänen suosiotaan tuotantoyhtiön silmissä huomattavasti.

Uusimmat