Sir Christus potkittiin jälleen bändistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative-yhtyeestä äskettäin kenkää saanut kitaristi Sir Christus ja Bloodpit-yhtyeen laulajan paikalta niin ikään lähtöpassit saanut Christuksen velipoika Matthau Mikojan olivat hetken aikaa musisoimassa samassa yhtyeessä.

Nyt Mikkosen veljesten tiet ovat kuitenkin jälleen eronneet, kun Matthau ilmoitti verkkosivustollaan Christuksen poistuneen yhtyeensä kokoonpanosta. Yhtye totesi jatkavansa toistaiseksi kolmihenkisenä.

Matthau Mikojan julkaisi eilen tuoreimman singlensä Too Fortunate To Cry. Single sisältää myös kolme coverkappaletta Roy Orbisonilta, Aerosmithiltä ja Paul Ankalta. Tänään torstaina Matthau nähdään keikalla Hervannan kirjastossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat