Madonnan avioliitto rakoilee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on palkannut itselleen ja miehelleen Guy Ritchielle avioliittoneuvojan. The Sun -lehden mukaan avioliittoneuvoja on käynyt pariskunnan Lontoon kodissa perjantai-iltapäivisin. Erityisesti Guy ja Lourdes-tytär ovat olleen innokkaasti mukana istunnoissa.

Toisistaan erkaantuneen pariskunnan kerrotaan hakeneen apua myös Kabbalasta ja rukouksista. Lehden saamien tietojen mukaan Madonna ja Guy riitelevät nykyisin kaikesta mahdollisesta. Pian 50 vuotta täyttävä Madonna viettää suuren osan kesästä kiertueella ja tyttärensä kanssa perheen New Yorkin asunnossa, kun Guy jää puolestaan Lontooseen.

Myös pariskunnan julkkisystävät ovat tarjonneet apuaan avioliiton pelastamiseksi. Varsinkin Kabbalaan hurahtaneet poptähti Sting ja näyttelijä Gwyneth Paltrow ovat olleet tiiviisti yhteydessä heihin.