Neljän Ruusun Ilkka Alanko soolouralle, kuuntele biisi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Neljä Ruusua -yhtyeen keulahahmo Ilkka Alanko on siirtynyt yhtyeensä pitkän tauon aikana soolouralle. Hän on juuri julkaissut kesäisen soolosinglen nimeltä Kesä meidän.

Kappaletta säveltäessäni tuli uskomattoman kesäinen fiilis, ja sanat sitten syntyivätkin helposti samoissa tunnelmissa, Ilkka kertoo uudesta kappaleestaan.

Soolokappaleen soundi eroaa huomattavasti Neljä Ruusua -yhtyeen soundista. Kesäsingle on elektrovivahteinen popraita. Kappaleen on tuottanut Rauli ”Rake” Eskolin, joka on tuottanut pitkään myös Neljä Ruusua -yhtyeen musiikkia. Kappaleen voi kuunnella tästä!

Stara tapasi Ilkka Alangon viime viikolla Kylie Minoguen konsertissa Helsingissä. Neljä Ruusua -yhtyeen paluun aikataulua tiedusteltaessa Alanko totesi, että yhtye ei tule tekemään paluuta ainakaan ennen vuotta 2010.