Keira Knightley nakuilee jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Keira Knightley nähdään pian yläosattomissa The Edge Of Love -elokuvassa, People-lehti uutisoi. Nakukohtaus ei kuulunut alkuperäiseen käsikirjoitukseen, vaan kohtaus muutettiin sellaiseksi vasta tuotantovaiheessa Keiran omasta ehdotuksesta.

– Minä näytän aina rintani. En vain tässä elokuvassa. Kyse oli yksinkertaisesta seksikohtauksesta, enkä halua tehdä sellaista rintaliivit ylläni, Keira kertoi lehdistölle keskiviikkona elokuvan tiedotustilaisuudessa Edinburghim elokuvafestivaaleilla.

Keira Knightley nähdään kyseisessä kohtauksessa vastanäytelijänsä Cillian Murphyn kanssa. Leffassa nähdään myös Sienna Miller. Keira on nähty yläosattomissa lukuisia kertoja aiemminkin muiden muassa elokuvissa Domino, The Hole, Tohtori Zhivago ja Sidottu.