Stara.fi Podcast 99 – Stella (osa 1/2)

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa jutustellaan Stella-yhtyeen Marjan ja Jannen kanssa hieman ennen yhtyeen loppuunmyytyä keikkaa Tampereella. Parin viime vuoden aikana suomalaisen popmaailman kärkikaartiin nousseen yhtyeen jäsenet kertovat Stellan kuulumisia sekä valottavat hieman myös yhtyeen musiikillista linjaa.

Samalla sivutaan myös taannoisen Idols-kisan ja Piste-kappaleen sekä internetin merkitystä yhtyeen läpimurtoon. Jo kuusi vuotta kasassa ollut yhtye on ehtinyt uralla nähdä myös muuta kuin menestystä. Katso yhtyeen kuulumiset tästä videopodcastista. Tämä on ensimmäinen kahdesta Stella-jaksosta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.