Stara.fi Podcast 100 – Stella (osa 2/2)

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan jutustellaan Stella-yhtyeen Marjan ja Jannen kanssa hieman ennen yhtyeen loppuunmyytyä keikkaa Tampereella. Parin viime vuoden aikana suomalaisen popmaailman kärkikaartiin nousseen yhtyeen jäsenet kertovat yhtyeen musiikillisesta linjasta ja musiikillisista vaikutteistaan.

Janne ja Marja kertovat myös kolmannen albuminsa, Löytäjä saa pitää, tekemisestä ja levynteon roolijaostaan. Katso yhtyeen kuulumiset tästä videopodcastista. Tämä on toinen kahdesta Stella-jaksosta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.