Madonnan terveys reistailee – lääkäri määräsi pakkolomalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna on aiheuttanut viime päivinä harmaita hiuksia perheelleen, levy-yhtiölleen ja kiertueväelleen. Kaksi tanssijaa turneeltaan kesken harjoitusten ulos savustaneen supertähden terveys on alkanut heikentyä.

Mielialanvaihteiluista kärsivänä poptähti on nyt suututtanut myös kiertuemanagerinsa, joka on jo uhannut erota tähden palveluksesta, The Sun uutisoi.

Aiemmin varsin hyvässä fyysisessä kunnossa olleen viisikymppisen Madonnan polvi on alkanut vihoittelemaan ja tähti kärsii lehden mukaan myös anemiasta. Poppari onkin nyt palkannut Sticky & Sweet -maailmankiertueensa harjoituksiin päivystämään varmuuden vuoksi lääkärin, kiropraktikon ja ortopedin.

Lääkärit ilmoittivat tähdelle jo aiemmin, että tämän tulee rauhoittaa vauhtiaan, sillä kunto ei enää kestä pitkiä tanssirasituksia. Madonna ottikin ohjeet tosissaan, sillä hän lomailee parhaillaan yhdessä Gwyneth Palttow’n kanssa New Yorkin Hamptonissa.