Jocelyn Wildenstein on maailman hirvein ”kaunotar”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ovat vuosien mittaan kauhistelleet poptähti Michael Jacksonin uskomatonta muodonmuutosta, joka on peräisin pääosin kirurgien käsistä. Toinen malliesimerkki mönkään menneistä kauneusleikkauksista on sveitsiläissyntyinen seurapiirineito Jocelyn Wildenstein, josta on tullut vuosien varrella varsinainen kauneuden irvikuva.

Vielä 1970-luvulla Wildenstein oli kaunis nainen, mutta viime vuosina hänet on nimetty lehdistössä Frankensteinin morsianta mukaillen Wildensteinin morsiameksi. Hänen uskomattoman erikoinen ulkonäkönsä on tullut maksamaan huimat kaksi miljoonaa dollaria, jolla rahalla kaunottaresta on siis tullut… vähemmän kaunis.

Brittilehdistö nimitti Jocelyn Wildensteinin vuonna 2004 maailman kaikkien aikojen pelottavimmaksi julkkikseksi. Hänet on nimetty täydellisesti pilalle leikeltyjen silmiensä perustella myös kissanaiseksi. Nykyisin Wildenstein seurustelee muotisuunnittelija Lloyd Kleinin kanssa. Katso kuvat kissanaisesta tästä!