Loukkaantunut Transformers-tähti myönsi alkoholismin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan toista Transformers-elokuvaa työstävä näyttelijä Shia LaBeouf on myöntänyt kärsivänsä alkoholiongelmasta. Viime sunnuntaina hänet pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta.

Sunnuntaista pidätystä edelsi onnettomuus, jossa päihtyneeksi epäillyn LaBeoufin ohjastama auto pyörähti ympäri ja törmäsi toiseen autoon. Ennen onnettomuutta hänen kerrottiin juhlineen rankasti Länsi-Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla yhdessä Transformers-tähti Isabel Lucasin kanssa.

Lucas oli mukana myös onnettomuusautossa ja sai lieviä vammoja päähänsä. Shia LaBeouf on edelleen sairaalassa, jossa hänen kätensä on leikattu. Hänen uskotaan kykenevän palaamaan kuvauksiin kuukauden sisällä.

22-vuotias Shia LaBeouf myönsi alkoholiongelmansa Details-lehdelle antamassaan haastattelussa, joka julkaistaan syyskuussa. Näyttelijän mukaan hän ja hänen isänsä joivat ja polttivat yhdessä hänen varttuessaan. Isä on myös entinen narkomaani. Haastattelussa Shia kertoi, ettei osaa ottaa vain yhtä alkoholiannosta, vaan ratkeaa heti ryyppäämään.

Uusimmat