Madonnan henkinen ikä on 36

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna lauantaina 50 vuotta fyysisesti täyttävä pop-ikoni Madonna on paljastanut olevansa henkisesti paljon nuorempi. Tähden kannattaman Kabbalah-uskonnon papit ovat laskeneet naisen henkiseksi iäksi 36 vuotta, Daily Mirror -lehti kertoo.

Kypsän naisen ikään lauantaina tuleva Madonna järjestää syntymäpäivänsä kunniaksi suuret juhlat Englannin maaseudulla sijaitsevalla tilallaan. Pienoisesta ikäkriisistä kärsivä tähti on kuitenkin antanut tiukat ohjeet vierailleen ja kieltänyt juhliin osallistujia tuomasta mukanaan syntymäpäiväkortteja, kakkuja tai mitään lahjoja, joissa mainitaan naisen oikea ikä.

Madonnan on aikaisemmin viikolla kerrottu myös harkinneen juhliensa siirtämistä, sillä tähti nyrjäytti hiljattain nilkkansa tulevan maailmankiertueensa harjoituksissa.

Uusimmat