Madonna ja Guy Richie erosivat vuonna 2003!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri 50 vuotta täyttänyt popmusiikin supertähti Madonna on ollut viime aikoina usein otsikoissa avioliittonsa väitetyn rakoilemisen merkeissä. Viimeksi kohua aiheutti Madonnan muuttaminen New Yorkiin Richien jäädessä asumaan Lontooseen.

Nyt englantilainen kirjailija-toimittaja Wendy Leigh väittää, että Madonna ja hänen miehensä erosivat jo vuonna 2003, mutta vain hetkeksi. Life With My Sister Madonna -kirjan yhdessä Madonnan veljen Christopher Ciccionen kanssa kirjoittaneen Leighin mukaan parin eroa edelsivät useat tapaamiset avioliittoneuvojan kanssa, Fox News kertoi.

Madonnan kerrotaan paljastaneen eron veljelleen lähettämässä kirjeessään. Erosta ei ole kuitenkaan mainintaa lainkaan kyseisessä paljastuskirjassa. Tuoreen paljastuksen mukaan avioliitto rakoili pahasti kolmen vuoden avioliiton ja Rocco-lapsen syntymän jälkeen. Madonna ja Guy palasivat kuitenkin pian takaisin yhteen. He viettävät kahdeksatta hääpäiväänsä ensi joulukuussa.

Uusimmat