Jennifer Love Hewitt: Olisinpa ollut enemmän alasti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt täyttää ensi vuoden helmikuussa pyöreät 30 vuotta. Näyttelijä on kertonut katuvansa elämässään eniten sitä, että on nuoruudessaan ollut niin vähän alasti.

– Toivon, että olisin ollut alasti 12-vuotiaasta 28-vuotiaaksi. Näytin niin upealta, näyttelijä kertoo amerikkalaisessa Health-lehdessä.

– Haluan kehoittaa kaikkia nuoria tyttöjä kulkemaan bikineissä koko kesän, sillä tulee päivä, jolloin syöt hampurilaisen ja näet sen suoraan jaloissasi, tähti vitsaili ikääntymisen tuomista ongelmista.

Viime vuoden loppupuolella yleensä hoikassa kunnossa nähdystä Love Hewitistä julkaistiin kuvia, joissa tähti oli huomattavasti pulskemmassa kunnossa. Nyt näyttelijä on kuitenkin päättänyt palauttaa itsensä entiseen kuntoon ja uhmata ikääntymisen tuomaa selluliittia. Love Hewitt onkin onnistunut laihduttamaan jo yli kahdeksan kiloa vain kymmenessä viikossa.

Uusimmat