Madonnan seksiä tihkuvat keikkakuvat, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin 50 vuotta täyttänyt poptähti Madonna on aloittanut uuden Sticky and Sweet -maailmankiertueensa näyttävästi Cardiffissä sijaitsevalta Millennium Stadionilta. Seksiä tihkuva show näytti epäilijöille, että popin supertähti on edelleen hyvässä kunnossa, vaikka etukäteen hänen terveydentilaansa epäiltiinkin.

Kaksi tuntia kestänyt näyttävä show sisälsi autoja, rokkia, sekä tuttuun tapaan tietenkin paljon mustia nahka-asuja ja verkkosukkahousuja. Madonna oli sonnustautunut itsekin todella seksikkäisiin ja paljastaviin asuihin. Poppari nähtiin keikan aikana yhteensä kahdeksassa eri asussa. Katso kiertuekuvat tästä!

Skandinaviaan saakka Madonna ei tällä kertaa tule esiintymään. Nyt käynnistynyt turnee päättyy joulukuussa Brasilian Sao Pauloon.

Uusimmat