Madonna tyrmistytti kylpytakissa lentokentällä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Madonna aiheutti torstai-iltana ihmetystä saksalaisella lentokentällä ilmestyttyää paikalle valkoiseen kylpytakkiin sonnustautuneena. Kentän henkilökunta ja muut silminnäkijät eivät olleet uskoa silmiään nähdessään popparin.

Madonna oli Schoenefeldin lentokentällä parhaillaan käynnissä olevaan Sticky & Sweet -maailmankiertueeseensa liittyen. Hän saapui kentälle suoraan Berliinin olympiastadionilta, jossa hän esiintyi hieman aiemmin samana iltana, The Sun uutisoi tänään. Kuva tilanteesta löytyy tästä!

Madonna on yleensä pyrkinyt olemaan lentokentillä mahdollisimman huomaamaton pukeutuessaan mahdollisimman tavallisesti ja pitäessään aurinkolaseja silmillään. Nyt supertähti oli ilmeisesti joko väsynyt pukeutuakseen tai halusi saada mediahuomiota kiertueelleen. Turvatarkastuksessa syntyi kuitenkin pientä hässäkkää, kun henkilökunta ihmetteli popparin outoa asua, jonka selkämykseen oli kirjailtu teksti ”Dancing Queen”.

Uusimmat