Lapsitähti ajoi autolla kiistakumppaninsa päälle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä tutuksi tullut amerikkalainen näyttelijä Gary Coleman on ollut osallisena erikoisessa auto-onnettomuudessa Utahissa, Yhdysvalloissa. Salt Lake Cityn liepeillä sijaitsevan Paysonin pikkukaupungin poliisin mukaan Coleman joutui sanaharkkaan miehen kanssa ja ajoi tämän jälkeen miehen päälle autolla.

Paikallisessa keilahallissa Colt Rushton -nimisen miehen ja Gary Colemanin välille syntyi lauantaina aamuyöllä kiistaa valokuvista. Rushton oli ottanut näyttelijästä kuvia sisällä keilahallissa. Riitapukarit siirtyivät parkkipaikalle riitelemään, minkä jälkeen Coleman meni autoonsa ja peruutti Rushtonin päälle.

Kumpaakaan ei ole pidätetty, sillä poliisin mukaan on vielä epäselvää ajoiko Coleman tahallaan kiistakumppaninsa päälle autolla. Paikalle jouduttiin kuitenkin kutsumaan ambulanssi ja Rushton kiidätettiin sairaalaan. Hän selvisi kuitenkin lievin vammoin ja pääsi pian pois sairaalasta.

Molemmat osalliset vaikenivat tapahtumien kulusta, mutta poliisi aikoo jatkaa asian tutkimista, paikallinen Deseret News -lehti uutisoi. Toisen paikallisen lehden, The Salt Lake Tribunen, mukaan silminnäkijät epäilevät, että alkoholilla olisi ollut osuutta tapahtumiin.