Stara Podcast 110 – Stella Marja

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Stella-yhtyeen Marja Provinssirockin backstagella yhtyeen keikan jälkeen. Hän kertoo haastattelussa juhannuskuulumisiaan sekä valottaa yhtyeen kesäsuunnitelmia. Opettajaksi parhaillaan opiskeleva Marja keskittyy nyt pääasiassa bänditoimintaan, mutta opiskelu onnistuu myös vaikkapa keikkabussissa.

Musiikkilistoilla parhaillaan hyvin menestyvä Stella keikkailee kesällä tiiviisti ja siksi myös Provinssista lähtö tuli pian keikan jälkeen. Marja kertoo myös festarikeikkoihin valmistautumisesta ja paljastaa mitä yhtye puuhailee vapaapäivinään.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.